miércoles, 19 de octubre de 2011

Cabrianes 3 - Sant Llorenç de Morunys 2

Sant Llorenç: Jaume; Abdil, Abel, Sime, Lenis; Sevi (J. Besora 40'), Moha, Lluis (Sayas 46'); Ahmed (Dani 60'), S. Cases (Xaus 68'), Avi (Roger 73')

Partit perdut a l'últim minut, tot i que no ens vem mereixer perdre. Al minut 7 Sergi Cases posava el 0-1 en la nostra única combinació de perill en la primera part, amb un gran pase de Sevi. Els locals es van fer amb el domini del partit i van tenir múltiples ocasions, però en només una van poder empatar, en una jugada desafortunada per nosaltres.
A la segona part, vem sortir més seriosos i ens vem fer amb el control del partit. En una falta llunyana, Sime la va col·locar ajustada al pal i va tornar a avançar-nos. Però poc després, en un ràpid corner local, i amb un mal marcatge, van tornar a empatar. Poca cosa més va succeïr fins al final, però una errada en defensa va permetre marcar el definitiu gol als locals en l'últim minut.

La setmana que ve visitem Puigcerdà, amb ganes de treure'ns l'espina clavada d'aquesta setmana!!