lunes, 3 de octubre de 2011

Vilada 2 - Sant Llorenç de Morunys 1

Sant Llorenç: Jaume; Pep, Abel, Torreta (J. Besora 45'), Lenis; Moha, Ramos (Avi 60'), Aleix (Josep 80'), Ahmed; Xaus i Sayas

Primera derrota de la temporada en el primer desplaçament, contra un equip molt millorat aquest any. El partit va ser molt igualat durant els 90', però els locals van ser qui van aprofitar les poques ocasions que van tenir, i que hi van haver durant el partit.

A la primera part els locals van disposar de dos u contra u que no van saber definir, i per part nostre, una ocasió que Sayas, al intentar la vaselina, se'n va anar per poc. Al minut 44' després d'un rebuig en un córner, un jugador local va centrar i el capità del Vilada va rematar a plaer al segon pal, marcant així el 1-0.

A la repressa més del mateix, partit travat pels dos equips. Es va notar la falta de físic tan en uns com als altres. En un contraatac al minut 75', el Vilada va fer el segon, i poc després, Avi va escorçar diferències però ja seria massa tard.

Felicitats al Vilada per la victòria, i al bon arbitratge durant tot el partit.

El dissabte que ve primer partit a casa (16:30 h) contra el Montmajor, un equip nou a la categoria.