martes, 1 de noviembre de 2011

Sant Salvador de Cercs 6 - Sant Llorenç de Morunys 0

Sant Llorenç: Jaume; Pep (Sevi 53'), Abel, Sime, Abdil; Ramos (J. Enrique 63'), Roger (J. Besora 30'), Moha; Ahmed, Lluis (Lenis 46'), S. Cases.

Tercera derrota consecutiva després de tres setmanes seguides visitant camps contraris, però les dues últimes molt contundents.
La primera part d'aquest partit va acabar amb un 2-0 establert molt ràpid en el marcador, amb un domini clar dels locals.
A la segona part, menys domini pels locals però marcant a cada ocasió. En els últims deu minuts van marcar els tres darrers gols quan nosaltres ja haviem baixat els braços. Nombrar a un jugador dels locals que va marcar 4 gols i va fer l'assistència d'un altre.

La setmana vinent tornem a jugar a casa després d'un mes jugant a fora. El dissabte a les 16:30 contra el Callús a Les Morunyedes.